MAKLUMAN PENTING

MAKLUMAT PENTING

1. boleh berhubung terus dengan saya di nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com untuk sebarang pertanyaan, insyaallah email anda akan dilayan dalam masa 24 jam

2. sila tengok entry yang terbaru untuk promosi dan koleksi terkini di samping mengelakkan kehabisan stok

Tuesday, October 9, 2012

inner untuk jubah

Pelbagai warna
Berlengan/tidak berlengan
Free Saiz
Panjang : 130cm
Harga : RM75 (exclude postage)

purple gelap
putih
hijau gelap


hijau gelap
purple
pink peach


pink baby
hitam
ungu/purple

putih krim
coklat gelap
pink muda

pink fanta
biru muda
kelabu

pink muda
coklat
biru tosca

purple lembut
putih krim

pink slow
hitam
ungu

hitam
hot pink

pink
coklat tua
putih
biru tua

pink
coklat
purple gelap
kelabu/grey

putih
biru tua
pink

merah
hijau muda

16 comments:

Nea Eesya said...

salam.. :) inner ni ade lagi?

therosputih said...

nea eesya
ada lagi dear...

eqa hamdan said...

salam inner warna pink muda ada lagi tak?

therosputih said...

eqa hamdan
masih ada sis, ini pre order...kindly to email me to order...

asnezar said...

hi dear, inner ni ade saiz ape?

therosputih said...

asnezar
dah tulis dah kat atas tu, freesize

siti hidaya said...

cotton sandex jenis kain yg mcm mane? tebal ek? kalo blh sy nk lycra.. plzzz..

My Life, Love and Passion.. said...

kedai dimana ye? boleh singgah kedai

Rafiiq Qalbu said...

stok ada lg??
kain nie tebal x???

Nur Syamimi Zaidi said...

As salam..Nak tanya inner kaler 'purple lembut' yg berlengan panjang ada lagi tak? Pls reply ASAP. Tq

therosputih said...

nur syamimi
insyaallah ada sis..

Nur Syamimi Zaidi said...

Saiz M ada tak untuk inner lengan panjang kaler purple lembut tu? Sebab nak pakai dgn baju pengantin la dik...plzzz...harap ada=)Penat dh cari..

therosputih said...

please email me first

Hannan al-qudsey said...

Assalamualaikum dear.. leh tau kedai katne? coz i nak cuba bawak jubah untuk cr warna yg padan.. takut beli online warna tak kena nanti. boleh msg i x? 013-2974270 aann

therosputih said...

mohon berurusan melalui email
nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

Siti Nazirah (manja) said...

Salam sis saya nak beli inner jubah ni macam mana...saya nak warna putih krim, hot pink, coklat tua dan kelabu...reply please....